Beautiful Colors

Evenementenbranche - Beautiful Colors

Het eerste evenement van Beautiful Colors werd georganiseerd op woensdag 27 oktober. Het evenement biedt een (scholen)tour aan waarbij het doel is om jongeren te educaten over onderwerpen als inclusiviteit, diversiteit en verbinding in Amsterdam West.

Tijdens de scholentour krijgen jongeren deelnemers vier interactieve workshops om ervoor te zorgen dat zij zich open kunnen stellen en zich meer op hun gemak kunnen voelen rondom de onderwerpen. Of dit nu gebeurt door middel van een Ted-Talk, door een educatief programma aan te bieden over voeding vanuit andere continenten of door een quiz te spelen. Het doel blijft om meer kennis te delen en bewustwording te creëren. Beautiful Colors weet door eigen ervaring hoe belangrijk dit is en wil dit aan mede-jongeren meegeven.

Het evenement werd georganiseerd bij Stichting IMD in Amsterdam West. Daar hebben de jongeren initiatiefnemers vijftien andere jongeren leren kennen, gedachtes uitgewisseld en heeft Beautiful Colors de groep extra kennis kunnen bijbrengen.

Dit project is uitgevoerd onder begeleiding van EventHands.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws