Bims Kids

Bims Kids

Bims Kids is een project waar jongeren ondernemers uit Amsterdam Zuidoost maandelijks in het zonnetje worden gezet. Dit gebeurt door een artikel en middels een poster campagne. Het eerste artikel is te lezen op Zuidoost&Meer.

Wie, onder de jongeren kent die overheerlijke Rai’s Cream ijsjes niet. Rais Cream is een onderneming van de broers Raily en Raidel Stekkel. Wat 7 jaar geleden begon als een hobby, toen ze de ijsjes van hun tante verkochten voor een euro, daar gingen de ogen open, nam 4 jaar gelden een andere wending. Toen namen zij grotere stappen om van een idee hun eigen onderneming te maken.. “Wij zien elkaar als rolmodel en leren van eenieder. Wij hopen dat andere zien, dat als “de twins” het kunnen dat zij het ook kunnen. Leer van onze fouten, maar vooral van onze durf om te doen.”

Dit project is uitgevoerd onder begeleiding van Prospect Eleven.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws