Doorontwikkeling Impact Generator

Nieuwe partners

Er staan mooie perspectieven in het vooruitzicht voor EventHands en het MDT Impact Generator programma; in de hoofdstad met een uitbreiding naar Almere. Voor onze MDT-uitbreidingsaanvraag 4B zijn intentieverklaringen en een samenwerkingsovereenkomst getekend met het team van Floriade Expo 2022.

De organisaties willen jongeren uit Almere en omgeving binnen dit grote, internationale evenement, een bijdrage laten leveren aan hun eigen leefomgeving.

Deze week is de uitbreidingsaanvraag bij de commissie van ZonMw ingediend. Nu is het aan de organisatie om eerst de beoordeling hiervan af te wachten. Na goedkeuring gaan wij partnerschappen aan met Floriade Expo 2022, SOLID Event Crew, Warm Welkom Amsterdam en Stichting Sport4Connect. Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerkingen.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Meer nieuws