El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding start met de uitvoering van Impact Generator

Start Impact Generator

El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding is een meidenexpertisecentrum die zich richt op meisjes en jonge vrouwen uit Nieuw-West. Zij bieden diverse programma’s aan op het gebied van sportstimulering (zaalvoetbal / kickboks / bootcamp) en groepsbijeenkomsten gericht op talentontwikkeling. Met hun ruime aanbod bereiken zij wekelijks meer dan 200 unieke meiden uit Nieuw-West in de leeftijd van 8 tot 21 jaar.

Zeven maart ging El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding van start met de uitvoering van Impact Generator. De eerste twaalf jongeren zijn klaar om ‘het verschil’ te gaan maken.

“Vandaag was de kick-off van ons nieuwe project Impact Generator!! Er hebben zich 12 enthousiaste en gemotiveerde meiden vanuit het zaalvoetbal aangemeld om de komende 6 maanden het verschil te gaan maken om nog meer impact te creëren. Ik heb al heel wat toffe ideeën gehoord en ben zeer benieuwd naar de ontwikkelingen van de komende maanden!”

Ook wij kijken uit naar deze samenwerking en alle mooie projecten die hieruit voortkomen. Veel succes en vooral veel plezier toegewenst aan de eerste twaalf jongeren die bij El Mazouni Coaching deelnemen.

Festival College gaat van start

Festival College / Maak het verschil / Be the change

Festival College Tijdens Festival College leren jongvolwassenen alles over het organiseren van een evenement. Dat doen ze door workshops te volgen van professionals uit de festivalwereld en ondernemers uit evenementenbranche. Daarnaast krijgen de deelnemers 1-op-1 begeleiding en groepscoaching van professionele ...

Lees verder ›

Jongerenwerker

Wij zijn op zoek naar een jongerenwerker

Ben jij oprecht geïnteresseerd in jongeren? Heb je affiniteit met het organiseren van evenementen? Ben je creatief in het vinden van oplossingen en een echte teamplayer? Voor het programma Impact Generator zijn wij op zoek naar een enthousiaste jongerenwerker. Functieomschrijving ...

Lees verder ›

Meer nieuws