El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding start met de uitvoering van Impact Generator

Start Impact Generator

El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding is een meidenexpertisecentrum die zich richt op meisjes en jonge vrouwen uit Nieuw-West. Zij bieden diverse programma’s aan op het gebied van sportstimulering (zaalvoetbal / kickboks / bootcamp) en groepsbijeenkomsten gericht op talentontwikkeling. Met hun ruime aanbod bereiken zij wekelijks meer dan 200 unieke meiden uit Nieuw-West in de leeftijd van 8 tot 21 jaar.

Zeven maart ging El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding van start met de uitvoering van Impact Generator. De eerste twaalf jongeren zijn klaar om ‘het verschil’ te gaan maken.

“Vandaag was de kick-off van ons nieuwe project Impact Generator!! Er hebben zich 12 enthousiaste en gemotiveerde meiden vanuit het zaalvoetbal aangemeld om de komende 6 maanden het verschil te gaan maken om nog meer impact te creëren. Ik heb al heel wat toffe ideeën gehoord en ben zeer benieuwd naar de ontwikkelingen van de komende maanden!”

Ook wij kijken uit naar deze samenwerking en alle mooie projecten die hieruit voortkomen. Veel succes en vooral veel plezier toegewenst aan de eerste twaalf jongeren die bij El Mazouni Coaching deelnemen.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws