El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding zit niet stil tijdens de voorjaarsvakantie

Sport en Spel voorjaarsvakantie (El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding)

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseerde El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding diverse sportieve en educatieve activiteiten voor meisjes en jonge vrouwen.

In samenwerking met Bootcamptrips Oussama Belkaraouia werden er naast het reguliere programma extra sport-events georganiseerd. Eén van de activiteiten stond in het teken van bootcamp en sport-en spel, bestaande uit de Oud-Hollandse spellen. Daarnaast was er de hele week aandacht voor het dames zaalvoetbal toernooi.

“De meiden hebben bij alle onderdelen hun best gedaan en waren super fanatiek! De groep met de meeste punten heeft een leuke prijs gewonnen. We kijken met een voldaan gevoel terug op een geslaagde dag waarbij wij de meiden een plezierige dag konden bezorgen”.

Deze video geeft een korte impressie van één van de sport- en spelactiviteiten die in de voorjaarsvakantie werd georganiseerd voor de jongste groep meisjes.

Leeftijdscategorie 8 tot 13 jaar.

Bericht ingezonden door El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws