EventHands positief beoordeeld op de pilot MDT-prooflabel

MDT-Proof Label

Na het indienen van onze MDT uitbreidingsaanvraag, voor samenwerking met nieuwe partners in 2022, was EventHands afgelopen week als eerste organisatie in Nederland betrokken bij de MDT-prooflabel pilot en als positief beoordeeld voor dit label. Wij zijn blij en trots aan de pilot te hebben mogen bijgedragen en wachten het afgeven van de definitieve labels af.

Felisha, Earnie, Tanja en Lina van de werkgroep MDT-prooflabel namen afgelopen donderdag een audit af bij de organisatie van EventHands. Directeur Wim Haveman, het team van Impact Generator, satellietpartners en jongeren werden geïnterviewd. De interviews gingen over werving, begeleiding, communicatie, organisatie en partnerschappen met meer dan een positieve uitkomst.

Het leverde inspirerende gesprekken op, punten van verbetering en bovenal erkenning voor EventHands als organisatie dat voor jongeren veel te bieden heeft op het gebied van Impact genereren, Talentontwikkeling en Persoonlijke groei, of te wel Empowerment. Dit helpt de komende jaren enorm in het verkrijgen van het echte MDTProof -label, de doorontwikkeling en uitbouw van EventHands als MDT-organisatie en kenniscentrum (M-Pwer).

Super trots op iedereen die hier in bijdraagt. Big shout out naar partners Stichting IMD en Stichting Stable voor hun inzet tijdens de audit. Deze erkenning komt ons en daarmee alle impact generator partners toe.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws