EventHands werkt door!

EventHands werkt door!

EventHands is een empowerment programma dat jongeren bewust maakt van hun eigen kunnen en hun plek in de maatschappij. In deze mini documentaire “EventHands werkt door!”nemen drie jongeren je mee in hun ervaring bij EventHands. Zij vertellen hoe zij hun dromen wilden najagen, maar dit alleen niet konden. Met behulp van EventHands komen ze weer op het pad dat zij willen bewandelen.

De jongeren krijgen weer het gevoel controle te hebben over hun eigen toekomst en durven weer te dromen zoals vroeger. De praktische ervaringen die zij op festivals en evenementen hebben doorgemaakt, maar ook het extra steuntje in de rug om door te stromen binnen de evenementenbranche en/of naar een verdere opleiding, hebben hierin bijgedragen.

Vanuit EventHands hebben meer dan 350 jongeren zich de afgelopen jaren ingezet op uiteenlopende evenementen en middels gerichte coaching nieuwe perspectieven ontdekt. Aan de hand van beelden van de afgelopen zeven jaren schetst deze documentaire een beeld over hoe EventHands heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van jongeren. En hoe EventHands de komende jaren wil bijdragen aan de ontwikkeling van de jongeren. Want EventHands werkt door!

“Je moet doen wat je leuk vindt. Je moet ook doen wat je kan. Als je iets niet kan moet je dat accepteren en iets vinden wat je wel kan”. – Bryan

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws