EventScool

EventScool: Start jouw carrière in de evenementenbranche!

Ben jij een jonge ambitieuze professional die wil starten in de evenementenbranche? Wil je je passie voor evenementen omzetten in een carrière? Dan is ons gratis programma EventScool, ontwikkeld door Impact Generator echt iets voor jou!

Begin je carrière in de op-, en afbouw, horeca en hospitality van evenementen met EventScool! Als Trainee maak jij deel uit van onze Impactcrew en krijg je de kans om direct mee te werken aan impactvolle projecten op evenementen. Je volgt de training Crew Academie voor basiskennis en wordt door ervaren event-professionals getraind.

Na het afronden van de Crew Academie kies jij aansluitend een specialisatieprogramma op het gebied van Site-productie & Logistiek, Hospitality of Horeca. Dit programma is afgestemd op jouw persoonlijke ambities en competentieniveau.

Met EventScool word jij klaargestoomd voor een carrière in de evenementensector. Na afronding van jouw traject ben jij helemaal klaar om als professional aan de slag te gaan op evenementen. Met ons netwerk van event-partners hebben wij ook nog eens de mogelijkheid om jou direct een baan aan te bieden.

Tijdlijn EventScool

Dus… waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor EventScool en start jouw carrière in de evenementenbranche!

Aanmeldformulier

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws