EventScool: Start jouw carrière in de evenementenbranche!

Ben jij een jonge ambitieuze professional die wil starten in de evenementenbranche? Wil je je passie voor evenementen omzetten in een carrière? Dan is EventScool, ontwikkeld door Impact Generator en SOLID echt iets voor jou!

EventScool biedt jou een unieke kans om aan de slag te gaan in de evenementenwereld. Als Trainee maak jij deel uit van onze Impactcrew en krijg je de kans om direct mee te werken aan impactvolle projecten op evenementen. Je volgt de training Crew Academie voor basiskennis en wordt door ervaren event-professionals getraind.

Na het afronden van de Crew Academie kies jij aansluitend een specialisatieprogramma op het gebied van Site-productie & Logistiek, Hospitality of Horeca. Dit programma is afgestemd op jouw persoonlijke ambities en competentieniveau.

Met EventScool word jij klaargestoomd voor een carrière in de evenementensector. Na afronding van jouw traject ben jij helemaal klaar om als professional aan de slag te gaan op evenementen. Met ons netwerk van event-partners hebben wij ook nog eens de mogelijkheid om jou direct een baan aan te bieden.

Wij bieden in samenwerking met SOLID EventScool aan. SOLID heeft ruim 12 jaar ervaring in de evenementenbranche en beschikt over brede kennis en ervaring om de juiste persoon op de juiste plek te zetten. SOLID beschikt over een ijzersterk netwerk en draagt haar kennis en ervaring graag over aan de nieuwe generatie evenementenmakers. Een toporganisatie om mee te werken!

Dus… waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor EventScool en start jouw carrière in de evenementenbranche!

Aanmeldformulier

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Meer nieuws