Hands on Events: Start jouw carrière in de evenementenbranche!

Ben jij een jonge ambitieuze professional die wil starten in de evenementenbranche? Wil je je passie voor evenementen omzetten in een carrière? Dan is Hands on Events, ontwikkeld door Impact Generator en SOLID echt iets voor jou!

Hands on Events biedt jou een unieke kans om aan de slag te gaan in de evenementenwereld. Als Trainee maak jij deel uit van onze Impactcrew en krijg je de kans om direct mee te werken aan impactvolle projecten op evenementen. Je volgt de training Crew Academie voor basiskennis en wordt door ervaren event-professionals getraind.

Na het afronden van de Crew Academie kies jij aansluitend een specialisatieprogramma op het gebied van Site-productie & Logistiek, Hospitality of Horeca. Dit programma is afgestemd op jouw persoonlijke ambities en competentieniveau.

Met Hands on Events word jij klaargestoomd voor een carrière in de evenementensector. Na afronding van jouw traject ben jij helemaal klaar om als professional aan de slag te gaan op evenementen. Met ons netwerk van event-partners hebben wij ook nog eens de mogelijkheid om jou direct een baan aan te bieden.

Wij bieden in samenwerking met SOLID Hands on Events aan. SOLID heeft ruim 12 jaar ervaring in de evenementenbranche en beschikt over brede kennis en ervaring om de juiste persoon op de juiste plek te zetten. SOLID beschikt over een ijzersterk netwerk en draagt haar kennis en ervaring graag over aan de nieuwe generatie evenementenmakers. Een toporganisatie om mee te werken!

Dus… waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor Hands on Events en start jouw carrière in de evenementenbranche!

Aanmeldformulier

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Gina Chamman

Maak kennis met Gina – Deelnemersraadslid

“Mijn naam is Gina, 27 jaar en ik ben vijf naar betrokken bij EventHands, waarvan 2 jaar actief in de deelnemersraad. Ik vond dit een mooie en verantwoordelijke mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Eén van de dingen ...

Lees verder ›

Wing Yin

Maak kennis met Wing (staigiaire Impact Generator)

“Mijn naam is Wing Yin, 24 jaar en ik woon in Amsterdam Nieuw-West. Ik loop stage bij Eventhands als jongerencoach. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn uitstroomprofiel is ...

Lees verder ›

Meer nieuws