Wij zijn op zoek naar een jongerenwerker: Gesloten

Jongerenwerker

Ben jij oprecht geïnteresseerd in jongeren? Heb je affiniteit met het organiseren van evenementen? Ben je creatief in het vinden van oplossingen en een echte teamplayer? Voor het programma Impact Generator zijn wij op zoek naar een enthousiaste jongerenwerker.

Functieomschrijving

In deze functie houd jij je bezig met het begeleiden van de jongeren die deelnemen aan het programma “Festival College”. Je zorgt ervoor dat jongeren warm ontvangen worden en dat zij middels het volgen van workshops en opdrachten, een succesvol event organiseren dat maatschappelijk bijdraagt aan de buurt.

Hiernaast houd jij je, samen met de projectcoördinator, bezig met het vormgeven van dit programma zodat dit goed aansluit bij de groep jongeren. Hiernaast houd je extern betrokken partijen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij jongeren. Ook geef je belangrijke informatie betreft de jongeren door aan de projectcoördinator zodat deze goed op de hoogte blijft van hun behoeftes.

Taken

 • Het ontvangen en begeleiden van de jongeren in het programma Festival College.
 • Het up-to-date houden en aanvullen van de verschillende Social Media kanalen.
 • Het in goede banen leiden van de verschillende workshops die de jongeren krijgen.
 • Het bedenken van opdrachten en zorgen dat de workshops toegepast worden bij het uitvoeren van het event.
 • In samenwerking met de projectcoördinator het programma vormgeven en aanpassen.
 • Het registratiesysteem bijhouden.
 • Samen met de jongeren zorgdragen voor de organisatie en uitvoer van de impact genererende evenementen.

Over ons bedrijf

EventHands is een organisatie voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud die aan de slag willen in de culturele sector en/of festival wereld. Wij leiden op tot festivalmedewerker en begeleiden bij het vinden van werk en/of aanvullende opleiding. Gedurende het gehele jaar werken we met de jongeren op verschillende festivals en evenementen, waar zij allerlei sociale- en werknemersvaardigheden opdoen. Daarnaast krijgen zij individuele coaching en groepsactiviteiten aangeboden en komen zij wekelijks samen om te werken aan een eigen evenement.

Op deze manier reikt EventHands een hand uit naar jongeren die vanuit een kwetsbare positie in onze samenleving hard willen werken aan een betere toekomst!

Wat bieden wij?

 • Leuke en dynamische werkplek waar je lekker jezelf kunt zijn.
 • Salaris op freelance basis van € 30,- ex btw per uur.
 • Een aanstelling voor 5 maanden, verspreidt over 6 maanden, met uitzicht op verlenging.
 • Gezellige collega’s die voor je klaarstaan.
 • Ruimte om je eigen input te geven.
 • Mogelijkheid een onderdeel te zijn van een breed netwerk binnen het sociaal domein en de evenementenbranche.

Interesse? Maak een filmpje van maximaal 1:30 minuut waarin je kort vertelt wie je bent en waarom jij perfect bent voor deze job. Stuur hiernaast ook je C.V. en mail deze uiterlijk 9 april 2021 naar: sam@eventhands.nl

Bekijk de volledige vacature.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Let op: Deze vacature is gesloten.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws