Kiki’s Feel Great Fashion Project

Kiki's Feel Great Fashion Project - Evenementenbranche

Woensdag 25 augustus werd met ‘Kiki’s Feel Great Fashion Project’ het eerste Impact Generator event vanuit stichting Re-Boost georganiseerd. Het project werd geïnitieerd door de topper Lutriciana en bestond uit meerdere programmaonderdelen.

De goed verzorgde High Tea, make-up en styling zorgden ervoor dat deelnemers lekker in de watten werden gelegd. Daarnaast waren er cadeautjes, een fotoschoot, een mini workshop over financiën, inspirerende gesprekken over: spiritualiteit, positiviteit, geld en nog veel meer. De dag zorgde voor een oppep moment voor meiden die wel een “boost” konden gebruiken. Lutriciana zei hierover het volgende:

Dit project is slechts de start van wat er verder komen gaat. Lutriciana heeft als doel om Kiki’s Feel Great Project verder voort te zetten zodat zij meiden die het financieel moeilijker hebben, kan ondersteunen. Zij heeft voor de uitvoering hiervan een doelbedrag vastgesteld en vraagt ook jouw ondersteuning hierbij! Help jij mee om dit project te supporten?

Veel succes Lutriciana met het voortzetten van dit mooie initiatief!

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws