Laat jouw idee horen bij de Rijksoverheid

Laat jouw idee horen

Het afgelopen jaar heeft COVID19 alle aandacht naar zich toe getrokken. Hierdoor zijn andere onderwerpen minder geprioriteerd of onderaan de stapel komen te liggen. Toch zijn er genoeg organisaties en individuen die ook thema’s als eenzaamheid, onderwijs en werk, natuur en milieu op de agenda hebben staan. Zij spelen in op vraagstukken en extra problemen die uit de crisis voortkomen. Ideeën hierover neemt de Rijksoverheid serieus.

Tot eind mei organiseert de Rijksoverheid groepsgesprekken, de zogenoemde dialoogtafels. Overheid, bedrijven, de wetenschap en burgers gaan met elkaar in gesprek om beter uit de crisis te komen. Daarvoor zijn ideeën voor herstel en vernieuwing nodig. Hoe behouden en versterken we de goede dingen en hoe bieden we extra aandacht aan problemen? Samen maken we onze samenleving weer sterker.

Wil je mee doen met één van de dialoogtafels of zelf één organiseren? Meld je aan bij ‘Wat is jouw idee’.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws