Ladies Indoor Soccer Event

Ladies Indoor Soccer Event

Op 27 juni organiseerden de meiden van El Mazouni Coaching een eigen Ladies Indoor Soccer Event en het was een groot succes! Deze meiden maakten van voetbal een feest en kregen het voor elkaar om door de organisatie als “het event van het jaar” benoemd te worden.

Om een echte ‘Fifa experience’ te beleven, kon je zeker terecht bij het Indoor Ladies Soccer Event. Naast voetbal waren er verschillende optredens, een DJ en lekker eten. Een dag vol activiteiten waarvan de meiden zelf, ouders en toeschouwes hebben genoten.

“De afgelopen 6 maanden hebben de meiden keihard gewerkt om gezamenlijk een geweldig event neer te zetten. We hebben diverse workshops gegeven, gebrainstormd, fondsen geworven, plannen geschreven, diensten benaderd …en het is ze gelukt !!!

Wij zijn als team zo trots op hetgeen wij met de meiden hebben neergezet. Ik kan niet meer zeggen dan dat dit HET EVENT van het jaar was! Alle voetbalmeiden, ouders en toeschouwers hebben ENORM genoten van alle activiteiten maar vooral van de heerlijke en sportieve sfeer! We Nailed It..!!” – El Mazouni Coaching

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws