Maak kennis met Gina – Deelnemersraadslid

Gina Chamman

“Mijn naam is Gina, 27 jaar en ik ben vijf naar betrokken bij EventHands, waarvan 2 jaar actief in de deelnemersraad. Ik vond dit een mooie en verantwoordelijke mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Eén van de dingen die ik voor jongeren belangrijk vind is onderling begrip. Dat er iemand bij wie zij terecht kunnen als er problemen zijn. Iemand die ze daarin ook kan begeleiden”.

Ik loop nu al een tijdje mee bij EventHands en heb hier veel kunnen leren. Zo heb ik in 2017 mijn Hulpcoach en Festivalassistent certificaat behaald heb daarnaast dankzij EventHands een opleiding Evenementenlogistiek en Management gevolgd.

Nu ben ik vijf jaar actief betrokken en heb ik veel leerdoelen behaald. Langzaam maar zeker behaal ik iedere keer weer een nieuwe. Het is motiverend en leerzaam.

Sinds twee jaar neem ik deel aan bij de deelnemersraad. Hier leer ik om te werken binnen de organisatie en woon ik vaak vergaderingen bij. Ik denk mee met de organisatie, maar ook vanuit het perspectief van jongeren. Dat maakt mij trots en ik voel mij door deze rol extra verantwoordelijk. – Gina Chamman

Gina oefent als ambassadeur van EventHands een belangrijke rol uit binnen Impact Generator. Zij heeft eerder trajecten van EventHands met succes afgerond en draagt nu graag verder een steentje bij in het verduurzamen van de organisatie.

Dit gebeurt door de organisatie te adviseren over voorgenomen ontwikkelingen, voorstellen te maken en deelnemers te vertegenwoordigen.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws