Maak kennis met Gina – Deelnemersraadslid

Gina Chamman

“Mijn naam is Gina, 27 jaar en ik ben vijf naar betrokken bij EventHands, waarvan 2 jaar actief in de deelnemersraad. Ik vond dit een mooie en verantwoordelijke mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Eén van de dingen die ik voor jongeren belangrijk vind is onderling begrip. Dat er iemand bij wie zij terecht kunnen als er problemen zijn. Iemand die ze daarin ook kan begeleiden”.

Ik loop nu al een tijdje mee bij EventHands en heb hier veel kunnen leren. Zo heb ik in 2017 mijn Hulpcoach en Festivalassistent certificaat behaald heb daarnaast dankzij EventHands een opleiding Evenementenlogistiek en Management gevolgd.

Nu ben ik vijf jaar actief betrokken en heb ik veel leerdoelen behaald. Langzaam maar zeker behaal ik iedere keer weer een nieuwe. Het is motiverend en leerzaam.

Sinds twee jaar neem ik deel aan bij de deelnemersraad. Hier leer ik om te werken binnen de organisatie en woon ik vaak vergaderingen bij. Ik denk mee met de organisatie, maar ook vanuit het perspectief van jongeren. Dat maakt mij trots en ik voel mij door deze rol extra verantwoordelijk. – Gina Chamman

Gina oefent als ambassadeur van EventHands een belangrijke rol uit binnen Impact Generator. Zij heeft eerder trajecten van EventHands met succes afgerond en draagt nu graag verder een steentje bij in het verduurzamen van de organisatie.

Dit gebeurt door de organisatie te adviseren over voorgenomen ontwikkelingen, voorstellen te maken en deelnemers te vertegenwoordigen.

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Wing Yin

Maak kennis met Wing (staigiaire Impact Generator)

“Mijn naam is Wing Yin, 24 jaar en ik woon in Amsterdam Nieuw-West. Ik loop stage bij Eventhands als jongerencoach. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn uitstroomprofiel is ...

Lees verder ›

Inzamelingsactie tegen armoede

Inzamelingsactie tegen armoede

Armoede is een groot maatschappelijk probleem in onze stad. Veel jongeren groeien op in armoede of zien dat in hun omgeving ontstaan. Stichting IMD ging met jongeren aan de slag om dit thema verder aan te pakken. Jongeren kozen ervoor ...

Lees verder ›

Meer nieuws