Maak kennis met Anique, onze nieuwe projectleider

Nieuwe projectleider Anique

Dit is Anique Smart, onze nieuwe projectleider. Anique is op haar 16e begonnen in de evenementenbranche en werkt nu met passie als freelance projectmanager en event manager voor verschillende evenementen en projecten.

Zij doet graag betekenisvol werk en ziet het als uitdaging om binnen de ontwikkeling van jongeren, met verschillende partijen, de neuzen één kant op te krijgen.

¨Met z’n allen gezamenlijk werken aan iets moois en tot de laatste seconden je schouders eronder zetten, is echt iets wat mij motiveert. Ik ben zeker van mening dat ik deze enthousiasme kan overdragen aan collega’s maar vooral ook aan externe partijen¨.

Welkom Anique, binnen het team Impact Generator. Wij kijken zeker uit naar een mooie samenwerking!

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Gina Chamman

Maak kennis met Gina – Deelnemersraadslid

“Mijn naam is Gina, 27 jaar en ik ben vijf naar betrokken bij EventHands, waarvan 2 jaar actief in de deelnemersraad. Ik vond dit een mooie en verantwoordelijke mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Eén van de dingen ...

Lees verder ›

Wing Yin

Maak kennis met Wing (staigiaire Impact Generator)

“Mijn naam is Wing Yin, 24 jaar en ik woon in Amsterdam Nieuw-West. Ik loop stage bij Eventhands als jongerencoach. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn uitstroomprofiel is ...

Lees verder ›

Meer nieuws