Maak kennis met Wing (staigiaire Impact Generator)

Wing Yin

“Mijn naam is Wing Yin, 24 jaar en ik woon in Amsterdam Nieuw-West. Ik loop stage bij Eventhands als jongerencoach. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn uitstroomprofiel is welzijn en samenleving”.

Tijdens mijn stageperiode bij EventHands zou ik willen leren om jongeren te coachen op het gebied van evenementen organiseren, talentontwikkeling en persoonlijke leerdoelen waar zij tijdens de cyclus aan zullen werken. Daarnaast wil ik meer leren over het werk binnen een non-profit organisatie en hoe je met netwerkpartners kunt communiceren om tot een samenwerking te komen.

Ik verwacht dat ik de komende periode een leuke en leerzame tijd tegemoet ga. EventHands heeft een energiek team met veel ervaring in het werkveld. Daar kan ik zeker wat van opsteken. – Wing Yin

Wing ondersteunt Impact Generator gedurende haar stage.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws