Maak kennis met Wing (staigiaire Impact Generator)

Wing Yin

“Mijn naam is Wing Yin, 24 jaar en ik woon in Amsterdam Nieuw-West. Ik loop stage bij Eventhands als jongerencoach. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn uitstroomprofiel is welzijn en samenleving”.

Tijdens mijn stageperiode bij EventHands zou ik willen leren om jongeren te coachen op het gebied van evenementen organiseren, talentontwikkeling en persoonlijke leerdoelen waar zij tijdens de cyclus aan zullen werken. Daarnaast wil ik meer leren over het werk binnen een non-profit organisatie en hoe je met netwerkpartners kunt communiceren om tot een samenwerking te komen.

Ik verwacht dat ik de komende periode een leuke en leerzame tijd tegemoet ga. EventHands heeft een energiek team met veel ervaring in het werkveld. Daar kan ik zeker wat van opsteken. – Wing Yin

Wing ondersteunt Impact Generator gedurende haar stage.

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Gina Chamman

Maak kennis met Gina – Deelnemersraadslid

“Mijn naam is Gina, 27 jaar en ik ben vijf naar betrokken bij EventHands, waarvan 2 jaar actief in de deelnemersraad. Ik vond dit een mooie en verantwoordelijke mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Eén van de dingen ...

Lees verder ›

Inzamelingsactie tegen armoede

Inzamelingsactie tegen armoede

Armoede is een groot maatschappelijk probleem in onze stad. Veel jongeren groeien op in armoede of zien dat in hun omgeving ontstaan. Stichting IMD ging met jongeren aan de slag om dit thema verder aan te pakken. Jongeren kozen ervoor ...

Lees verder ›

Meer nieuws