Power of Peers

Power of Peers: Zet je in voor verandering in jouw omgeving!

Ben jij een gedreven jongere die zich wil inzetten voor positieve verandering? Wil je de stem van jongeren laten horen en een verschil maken in jouw gemeenschap? Dan is het gratis programma Power of Peers, een initiatief van Impact Generation, precies wat je zoekt!

Power of Peers biedt jou de kans om deel te nemen aan onze deelnemersraad en een verschil te maken als lid van zowel de deelnemersraad van onze partners als Impact Generation. Met 9 workshops en de optie om elke twee maanden verdiepende masterclasses bij te wonen, ligt de focus op drie belangrijke aspecten: het adviseren van organisaties, het stimuleren van activisme onder jongeren en het ontwikkelen van jezelf en je netwerk.

Dit programma, dat ongeveer 2 maanden duurt, biedt niet alleen waardevolle ervaring, maar kan ook een waardevolle toevoeging zijn aan je cv.

Schrijf je hieronder in voor Power of Peers en maak een positieve impact in jouw gemeenschap!

 Tijdlijn Power of Peers

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws