Samen bouwen, samen leren, samen sterk

Deelnemersraad

Impact Generator organiseren wij niet alleen. Wij bouwen de organisatie samen op met onze deelnemersraad en vijf satellietpartners uit de windstreken Amsterdam West, Nieuw-West, Zuidoost en Oost. Zij zetten hun kennis en kunde in met betrekking tot jongeren, hun expertise op het gebied van events, sport, ontmoeting en persoonlijke en maatschappelijke impact genereren. Via onze partners en deelnemersraad blijven we met jongeren in gesprek over de ontwikkeling van het programma. Hun kennis en steun is daar hard bij nodig.

Een betrokken deelnemersraad

De deelnemersraad oefent als ambassadeur van EventHands een belangrijke rol uit binnen Impact Generator. De raad heeft eerder trajecten van EventHands met succes afgerond en draagt nu graag verder een steentje bij in het verduurzamen van de organisatie. Dit gebeurt door de organisatie te adviseren over voorgenomen ontwikkelingen, voorstellen te maken en deelnemers te vertegenwoordigen.

De deelnemersraad schat in dat mede door de coronacrisis jongeren zich in willen zetten voor hun buurt en naar persoonlijke impact willen komen. Zingeving, zelfversterking, ondernemen en meedenken over nieuwe oplossingen, spreekt jongeren aan. Hiermee leveren zij tevens een bijdrage aan een sociale, inclusieve en meer verbonden samenleving.

De deelnemersraad staat standby om zowel nieuwe raden bij satellietpartners, als de uitvoering van Impact Generator te ondersteunen en vorm te geven.

Partners gaan van start met Impact Generator

Onze partners geven lokaal uitvoering aan Impact Generator en zijn onderdeel van de lokale leefomgeving van jongeren. Zij weten als geen ander hoe zij jongeren, lokale partners en de overheid met elkaar kunnen verbinden. Deze gezamenlijke kennis en ervaring is noodzakelijk om uit te kunnen breiden en hiermee tot maximale impact te komen.

Per 1 februari van dit jaar zijn onze partners gestart met de werving van jongeren voor het programma Impact Generator. Deze wordt vanaf 1 maart deels live en anderzijds online ingericht.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws