Samen bouwen, samen leren, samen sterk

Deelnemersraad

Impact Generator organiseren wij niet alleen. Wij bouwen de organisatie samen op met onze deelnemersraad en vijf satellietpartners uit de windstreken Amsterdam West, Nieuw-West, Zuidoost en Oost. Zij zetten hun kennis en kunde in met betrekking tot jongeren, hun expertise op het gebied van events, sport, ontmoeting en persoonlijke en maatschappelijke impact genereren. Via onze partners en deelnemersraad blijven we met jongeren in gesprek over de ontwikkeling van het programma. Hun kennis en steun is daar hard bij nodig.

Een betrokken deelnemersraad

De deelnemersraad oefent als ambassadeur van EventHands een belangrijke rol uit binnen Impact Generator. De raad heeft eerder trajecten van EventHands met succes afgerond en draagt nu graag verder een steentje bij in het verduurzamen van de organisatie. Dit gebeurt door de organisatie te adviseren over voorgenomen ontwikkelingen, voorstellen te maken en deelnemers te vertegenwoordigen.

De deelnemersraad schat in dat mede door de coronacrisis jongeren zich in willen zetten voor hun buurt en naar persoonlijke impact willen komen. Zingeving, zelfversterking, ondernemen en meedenken over nieuwe oplossingen, spreekt jongeren aan. Hiermee leveren zij tevens een bijdrage aan een sociale, inclusieve en meer verbonden samenleving.

De deelnemersraad staat standby om zowel nieuwe raden bij satellietpartners, als de uitvoering van Impact Generator te ondersteunen en vorm te geven.

Partners gaan van start met Impact Generator

Onze partners geven lokaal uitvoering aan Impact Generator en zijn onderdeel van de lokale leefomgeving van jongeren. Zij weten als geen ander hoe zij jongeren, lokale partners en de overheid met elkaar kunnen verbinden. Deze gezamenlijke kennis en ervaring is noodzakelijk om uit te kunnen breiden en hiermee tot maximale impact te komen.

Per 1 februari van dit jaar zijn onze partners gestart met de werving van jongeren voor het programma Impact Generator. Deze wordt vanaf 1 maart deels live en anderzijds online ingericht.

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Gina Chamman

Maak kennis met Gina – Deelnemersraadslid

“Mijn naam is Gina, 27 jaar en ik ben vijf naar betrokken bij EventHands, waarvan 2 jaar actief in de deelnemersraad. Ik vond dit een mooie en verantwoordelijke mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Eén van de dingen ...

Lees verder ›

Wing Yin

Maak kennis met Wing (staigiaire Impact Generator)

“Mijn naam is Wing Yin, 24 jaar en ik woon in Amsterdam Nieuw-West. Ik loop stage bij Eventhands als jongerencoach. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn uitstroomprofiel is ...

Lees verder ›

Meer nieuws