Start nieuwe cyclus Impact Generator

Nieuwe cyclus 2022

We zijn gestart met een nieuwe cyclus. Dat betekent dat er nieuwe groepen worden gevormd, er nieuwe ideeën ontstaan en jongeren weer mooie evenementen gaan organiseren. Veel brainstormen, plannen, netwerken, maar zeker ook veel fun!

Impact Generator start weer met een nieuwe cyclus, Festival College. Dit is een programma van 6 maanden voor jongvolwassenen en hun omgeving om verschil te maken in de stad. Tijdens Festival College ontdekken jongvolwassenen van 16 t/m 27 jaar, door middel van 12 workshops en persoonlijke coaching, hoe zij een evenement kunnen organiseren en waar hun talenten liggen. Productie, programmering, styling, marketing, presentatie, financiën en samenwerking, alles komt aan bod.

Het programma is gratis en is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). MDT sluit aan bij de behoefte van jongeren om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt en de toekomst.

Daarnaast zetten de deelnemers van Festival College zich in om na het traject, als afsluiting van de cyclus, een evenement te organiseren dat impact maakt in Amsterdam. Samen met buurtorganisaties gaan zij op zoek naar actuele thema’s en manieren om een positief maatschappelijk effect te creëren.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws