Stichting IMD organiseert hun eerste Impact Generator!

Afgelopen weekend bracht Jacqueline de Jager een werkbezoek bij het Impact event van één van onze satellietpartners Stichting IMD in Stadsdeel Nieuw-West.
Dit sportevenement was één van de evenementen die jongeren van Stichting IMD organiseerden voor hun buurt. Zij volgden hiervoor het 6 maanden durende Impact Generator-programma. De jongeren gaven met de organisatie hiervan invulling aan hun Maatschappelijke Diensttijd en rondden met dit Impact event hun MDT-traject af waarvoor zij hun MDT-certificaat ontvingen. Zo goed!

In 2019 maakte ik kennis met Jacqueline bij ons op Cliffordstudio tijdens de kick-off van het Amsterdams Platform MDT en ons 10-jarig jubileum.
Ze was toen erg enthousiast over wat EventHands met jongeren bereikt en merkte EventHands aan als hoe MDT bedoeld is. Dit was voor ons een enorme waardering.

Dit weekend lieten we zien dat hetgeen EventHands in 2019 deed, breed gedeeld is en dat er nu met zes fantastische partners in de Amsterdamse wijken Impact wordt gegenereerd.

Ook nu postte Jacqueline na afloop een woord van dank wat een opsteker is voor EventHands, ons team en onze satellietpartners:
– Saloua el Mazouni – El Mazouni Coaching & Sportbegeleiding
– Gemeente Amsterdam, stadsdeel Nieuw-West
– Imad Aoulad Taher – Stichting IMD
– Renata Boston – Re-Boost Amsterdam
– Gemeente Amsterdam, stadsdeel Zuid-Oost
– Angelo Bromet – Prospect Eleven
– Coen van Heteren – Sociaal Cement
– Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost
– Maghaly Herbonnet – Stichting STABLE
– Gemeente Amsterdam, stadsdeel West

Net als ik, zijn zij met hun organisaties al jaren hard bezig het verschil te maken met en voor jongeren in Amsterdam. Samen zijn wij Impact Generator, en deze is ook voor hen:

“Dank voor jullie gastvrijheid. Fijn om hier bij te mogen zijn. Dit is waar MDT voor staat. Versterken van wat er al is binnen een wijk voor jonge mensen en dit met elkaar verbinden. Omar e.a respect voor wat jullie in deze lastige wijk voor elkaar krijgen. Jonge mensen die dreigen uit te vallen worden geïnspireerd om zich op een positieve manier in te zetten voor hun wijk. Ze krijgen zichtbaar het gevoel dat ze ertoe doen en dat ze van betekenis zijn. Jullie doen fantastisch werk!”

Jacqueline de Jager dank voor je enthousiasme en fijne energie. Dit nemen we mee en bouwen de komende jaren door aan een stevig MDT in Amsterdam en daarbuiten!

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Meer nieuws