Vervolgstappen op potentiële samenwerkingen

Floriade

Nadat er medio september eerste positieve stappen zijn gemaakt tot een samenwerkingsovereenkomst met Floriade Expo 2022 en SOLID Eventcrew, hebben we vrijdag een vervolg gegeven aan dit proces.

Na goedkeuring van de MDT uitbreidingsaanvraag, die bij de commissie van ZonMw is ingediend, maken wij deze samenwerking definitief! Hiermee willen we ook jongeren in Almere een bijdrage laten leveren aan hun leefomgeving.

Stichting JAMES-Almere (Jongeren Almere met een stem), in de persoon van Romeo Lobo, is ook bij het overleg aangeschoven.

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Meer nieuws