Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Zomerdip

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om die zomerdip te verslaan en vol gas de herfst in te gaan. Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

 

  • Plan nieuwe avonturen: Breng het vakantiegevoel naar huis door nieuwe avonturen te plannen. Ga op ontdekking in je eigen stad, probeer nieuwe restaurants uit, of plan een gezellige filmavond met vrienden. Je hoeft niet ver weg te zijn om leuke dingen te doen!
  • Stel nieuwe doelen: Stel jezelf een paar nieuwe doelen voor de komende maanden. Het kan van alles zijn, van het leren van een nieuwe skill tot het halen van betere cijfers op school. Doelen geven je iets om naar uit te kijken en houden je gemotiveerd.
  • Stay connected: Mis je die vakantievibes? Blijf in contact met de mensen die je tijdens je vakantie hebt ontmoet. Het is een goede manier om die herinneringen levend te houden en wie weet, misschien kun je plannen maken voor een volgende ontmoeting!
  • Geef jezelf ‘Me-Time’: Het leven kan soms hectisch zijn, dus zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om te ontspannen en bij te komen. Lees een goed boek, kijk je favoriete serie of ga wandelen in de natuur.

 

Persoonlijke groei

Laten we de kers op de taart niet vergeten: persoonlijke groei! Dit kun je bijvoorbeeld bewerkstelligen door een gratis workshop te volgen van de MDT (let wel: dit kan alleen als je al bij ons betrokken bent). Deze workshops zijn speciaal ontworpen om jouw persoonlijke groei een boost te geven. Je leert hoe je de leiding kunt nemen over je eigen leven en hoe je met meer zelfvertrouwen en effectiviteit kunt communiceren. Zo hebben we deze workshops binnenkort:

Workshop: Persoonlijk Leiderschap
Datum: 6 oktober
Tijd om je sterke punten te ontdekken en doelen te stellen voor jouw leven. Ontwikkel een visie voor jezelf en leer anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Workshop: Let’s Communicate
Datum: 20 oktober
Wil je beter luisteren, begrijpen en constructief reageren? Hier is je kans. Leer hoe je omgaat met verschillende situaties en positieve feedback geeft.

Aanmelden doe je zo:

  • Meld je hier aan voor de MDT-Community.
  • Ontvang binnen 4 uur een sms met informatie over de beschikbare workshops.
  • Selecteer de workshop van EventHands die jou het meest aanspreekt.
  • Noteer deze workshop in je agenda, zodat je er helemaal klaar voor bent!

Dus, ben je klaar om die zomerdip te verslaan en met hernieuwde energie de herfst in te gaan? Wacht dan niet langer! Pas onze tips toe en schrijf je snel in voor een workshop. Voorzie jezelf van de tools die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen uitdagingen aan te gaan.

 

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Meer nieuws