We schalen het netwerk verder op door uitbreiding met partners

Werving op festival

De grondlegger van de Impact Generator, EventHands, maakt sinds september 2018 deel uit van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) en rondde binnen dit programma in maart 2020 haar eerste proeftuin Events4All met positieve resultaten af.

Binnen deze proeftuin hebben jongeren de mogelijkheid gekregen om aan de hand van verschillende modules ervaring op te doen in de evenementenbranche, maar ook om andere jongeren te ontmoeten, workshops te volgen en toffe projecten op te zetten. Het betreft maatschappelijke projecten die bijdragen aan een sterke en betrokken samenleving.

Na een eerste succesvolle pilotperiode schalen we nu op van 144 deelnemers naar 240 deelnemers. Het behalen van dit resultaat wordt mogelijk gemaakt door jongeren en lokale partners. Onze partners zijn te vinden in verschillende windstreken van Amsterdam. Zij maken de Impact Generator mogelijk door hun kennis en kunde met betrekking tot jongeren en de inbreng van hun expertise op het gebied van events, sport, ontmoeting en door maatschappelijke impact te genereren.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en alle projecten en initiatieven die door de inzet van jongeren worden uitgevoerd!

Zomerdip

Voorkom de zomerdip & behoud je motivatie!

Het is geweldig om zonder zorgen en verplichting de zonnige dagen door te brengen. Maar wat als je terugkomt van vakantie en je voelt de energie een beetje inzakken? Geen paniek, we hebben een paar goede tips voor jou om ...

Lees verder ›

Bims Kids

Jongeren campagne maakt impact in Zuidoost

Bims Kids, gaat over meer dan kinderen die geboren en getogen zijn in de Bijlmer. Bims Kids gaat over het belichten van een specifieke groep jongeren die hun roots hebben in Amsterdam Zuidoost, daar trots op zijn en eigenaarschap hebben ...

Lees verder ›

Meer nieuws